maandag 28 december 2009

swit'kresneti



kerst was zo leuk.
We zien de kerst geest echt werken in ons leven. We onderwijzen een leuke familie Kromopawiro. We helpen ze om meer sterk te worden en zien duidelijk verschil met ze. Ze waren zo blij dat we met de elders waren komen zingen. We hadden kerstavond met elkaar gezongen voor veel leden en dat had een geweldig effect. We reden met 10 elders in een busje en het leek soms wel of we een politie team waren, dat allemaal uit de bus sprong uit de deuren aan de zijkant en zelfs uit de achterkle, zo grappig:) Snel eruit en dan zingen en weer in de auto springen. Dat zal er vast heel grappig uitgezien hebben voor sommige mensen. Het effect was heel leuk en mensen waren verrast.

Ik leer veel over eenheid de laatste tijd. Door 1 te zijn zullen we schouder aan schouder staan en elkaar helpen. Zelfs als je maar met een klein aantal bent, maar bent vereend en hetzelfde doel hebt dan is het mogelijk om veel wonderen te zien gebeuren. Is het makkelijk om eenheid te hebben? Zeker niet....ik leer dat je dus soms zeker wel je eigen wil of mening even moet wegzetten om het grotere plaatje te kunnen zien. Het is belangrijker om de groep te helpen dan alleen je eigen wil te willen laten gebeuren.Klein lesje wat ik geleerd had dus.





boi onze kerst was geweldig.

in de ochtend gingen we naar een plek waar veel armoede is en veel kindertjes wonen. daar gingen we heen en met z'n allen zingen eerst. Toen bij het huis van een lid daar gingen we een kleine kerst dienst houden. het was zo leuk. sommige waren een beetje geschrokken van de kerstman die er ook bij was haha! Maar ze waren echt blij en we hadden kadootjes en wat eten en drinken voor ze ook wat van de zusters kwam.

de dag was bijzonder en het was wel duidelijk dat de kerst mensen dichter tot elkaar brengt. dat is iets wat duidelijk te merken was en me echt blij had gemaakt.

ik wens jullie echt een bijzondere uiteinde en ook veel goede wensen.
foeroe lobi.

e. koenen

Geen opmerkingen: