dinsdag 2 juni 2009

Oproep; Elder Koenen bijna jarig!!


Lieve mensen, 

Volgende week donderdag, 11 juni,  is Elder Koenen weer jarig. 
Ik ben er ondertussen wel achter dat hij het heel leuk vind om post of mail te krijgen, daarom wil ik jullie uitnodigen om, als je nog geen verjaaardagskaart hebt gestuurd, dit alsnog te doen. Je weet dan niet zeker of hij nog op tijd komt, maar hij zal er zeker blij mee zijn. 
Ook kun je als reactie op dit bericht een felicitatie voor hem te geven. Als hij dan volgende week dinsdag zijn mail leest (maandag is er zoneconferentie en daardoor mailt hij een dag later!), is hij vast heel erg verrast. Je kunt zelfs als je geen google-account hebt een reactie geven door anoniem aan te vinken, schrijf dan alsjeblieft wel je naam onder je reactie. Ik weet zeker dat hij het een hele leuke verrassing zal vinden! Alvast bedankt voor jullie hulp.

Groeten, Lilian Feith

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd Elder Koenen, namens alle lezers van MVG-Mormonen voor Vrede en Gerechtigheid. Wat is het steeds weer inspirerend om met je mee te leven op zending!
Voordat je op zending ging zei je:
"Soms moet je geloof hebben, doen waarvan je voelt dat het goed is en puur je hart volgen".
Nou, en dat heb je gedaan! Waarschijnlijk heb je ook heel wat andere jongeren geinspireerd om ook hun hart gewoon te volgen en het besluit te nemen op zending te gaan.

MVG zou graag een contactpersoon in Suriname hebben om ook op lange termijn de banden tussen Nederland en Suriname te versterken; denk je dat je iemand weet die dat zou willen gaan doen? Laat leden die belangstelling hebben even een emailtje sturen naar:
poortfinau@aol.com

Robert Poort
MVG redaktie

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Elder Koenen! Ik wens je veel gezondheid en geluk toe. En een fijne rest van je zending.

Ik ben een onderzoekster uit Utrecht en volg jouw blog nu al een hele tijd. Het is erg leuk en vooral ook inspirerend om over je zending te lezen. Dank je wel voor de moeite die je daarvoor doet.

Ik wens je een fijne dag toe en ben benieuwd naar je volgende enrty.

Lieve groeten,
Anja Rebber (Utrecht)

Anoniem zei

Hallo Elder Koenen,
Vanuit het natte Nederland wensen wij jou van harte een fijne verjaardag toe. We herinneren ons nog jou verjaardag in Apeldoorn, deze zal zeker warmer zijn ook al is je familie niet dicht bij je. We hopen dat het eten extra lekker zal smaken en dat je met je nieuwe Surinaamse vrienden er ook een fijne dag van kan maken, ondanks je drukke bezigheden.


We vinden het heel leuk om je op je blog te volgen en al die zonnige fotoo's van jou te zien. Wat een ander leven heb je daar.

Veel liefs van ons.

fam Mulder

anoniem zei

heeeey man!,

van Harte met je verjaardag! weer een jaartje ouder en nog een jaar te gaan op zending, respect man.
door jou zo te zien heb je me egt geïnspireerd.

nog veel plezier en suxes daar!

en tot over 3jaar;)
groejtes,
Albert Job

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd. Ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt gehad. (Als je dit leest is het alweer voorbij) Ik wens je een heel bijzonder nieuw levensjaar toe. Geniet nog van je laatste tijd op zending. Het aftellen is begonnen he? Bedankt voor je blog die je zo goed bijhoud. Wij genieten van het lezen ervan.

Veel liefs,
fam Peters.