woensdag 7 oktober 2009

Een kwart vol

Half leeg, half vol.
het is maar net hoe je er naar kijkt.

In dit geval is mijn zending nog een kwart vol.
Gisteren heb ik mijn 1.5 jaar punt bereikt, dat betekent dat ik nog een half jaar zending heb. een kwart van de zending nog over dus om een verschil te maken.

Nog even alles geven wat erin zit. Alles en alles. Dit is de tijd en er is geen andere tijd.

In dit leven maken we keuzes die voor eeuwig blijven doorklinken en op zending wen je daar al aan. Het is een soort van mini leven waarin je kunt meemaken hoe kort de tijd eigenlijk is en hoe snel alles kan gaan en dat je de juiste keuzes moet maken want het houdt een keer op....

Er was algemene conferentie ( vergadering in Salt Lake City met leiders van de kerk, die wereldwijd via satelietuitzendingen live kan worden bijgewoond) We konden naar de boodschappen van de conferentie luisteren. Ik was de hele tijd met warmte vervuld en het voelde alsof ik met licht was gevuld. Ik weet dat het komt, omdat er waarheid word gesproken. Er is werkelijk een last van m'n schouders af nu. Het voelt erg prettig en ik ben er erg dankbaar voor. De profeet en zijn apostelen word letterlijk geinspireerd door God en ze zijn Zijn boodschappers hier op aarde. Ik was naar de conferentie gegaan met vele vragen in mijn hart en vele verlangens om leiding te krijgen en ik heb hele papieren vol geschreven met antwoorden die ik van de Geest had ontvangen.

Dat was ook één van de grootste boodschappen deze keer, dat we werkelijk geleid kunnen worden door de Geest en dat er altijd hoop is. Ook dat we niet kunnen harder lopen dan we kunnen en dat we dat ook niet hoeven, maar dat we wel ijverig ons best moeten doen. De andere boodschap was zeker een herhaaldelijke waarschuwing over seksuele overtredingen en vooral over het grote gevaar van pornografie, de verslaving er aan en hoeveel het ons vernietigt en ons hart versteent, zodat de Heilige geest niet tot ons kan spreken.

Er werden geen doekjes om gewonden en dat maakt het zo mooi. De waarheid hoeft niet verbloemt te worden maar is zoals hij is.

Ik weet dat God leeft en ons leidt en liefheeft. Hij wilt niets anders dan ons gelukkig maken en het eeuwig leven geven. toch dwingt hij ons nimmer.

Ik kies zelfstandig ervoor om Hem te gehoorzamen en daar heeft niemand me toe gedwongen. Ik kies ervoor omdat ik Hem liefheb.

De Kerk is waar en het evangelie redt levens.



bedankt voor alles voor jullie aanmoedigingen en gebeden.

lobi.

e. koenen

1 opmerking:

Anoniem zei

De dag van de waarheid ,
een dag van vreugde, blijdschap,
maar vooral vrijheid.
Het is de dag van de doop, de doop door onderdompeling,
dit is de weg, de doop voor een zegen,... Lees meer
alleen zo worden je zonden vergeven.
Gekleed in het wit, je bent helemaal klaar,
je staat voor het doopfont geen zorgen meer daar.
Dan het moment, je gaat in het water staan,
een blik naar boven, je sluit je ogen, je hebt je best gedaan.
Het is je verdiende recht om daar te staan,
je broeder staat naast je, je reikt je handen aan.
Een paar wijze woorden, en je zult gaan,
een vrije val geheel onder water,
bevrijd kom je boven, geen zorgen voor later.
Je bent rein, de geest zal bij je zijn,
in je hart voel je de kracht,
gegeven door gods macht.
Dit is de bevrijding waar ieder op wacht.

Nog even half jaar vol gas.
Ben tots, maatje succes.

Ptrick ][v][