vrijdag 26 maart 2010

srananman




We hadden een zeer switi week.

knetterhard gewerkt en de vruchten er zeker van gezien.

vele uitdagingen ook.
leiding geven is interessant en ook een groot test. de wereld traint je om leiding te geven op een manier waar je mensen die succes hebt liefhebt en de mensen die geen succes hebben hoef je niet lief te hebben.
Christus leert iets heel anders. Juist diegenen die het moeilijk hebben en niet zo geweldig doen met alles. Degene die hij soms de zieken of behoeftigen noemt.Ddie geeft hij meer aandacht en meer liefde zodat ze zichzelf kunnen helpen en zichzelf kunnen veranderen. dat is een grote les die ik zeker geleerd heb.

we hadden dit weekend een trip naar Trinidad waardoor zondag leek op 2 dagen zonder nacht,omdat we vlogen in de avond. Wel een beetje vermoeiend dus. We hadden een sterke training gekregen van een 70er en ook een mooie trip gemaakt naar een berg in Trinidad waar je over heel de stad kon kijken. Dat was niet mis!

We onderwijzen een paar heel leuke mensen.
Zuster Esdee is echt cool. Ze maakt veel veranderingen en ook de leden vangen haar geweldig op. Dat is wat heel bijzonder is om te zien. Niemand had haar ooit verteld om te stoppen met roken en televisie kijken, maar zodra ze 2 week geleden het Boek van Mormon had gekregen was ze direct met deze verslavingen gestopt. Niemand had haar gezegd, maar dat is hoe ze voelde. Ondanks veel tegenwerking kiest ze toch voor het juiste omdat ze haar hart wilt volgen en ze een heel duidelijk gevoel gekregen heeft dat het juist is waar ze mee bezig is.

We werken deze week weer hard en volgende week zal ik weer meer schrijven.

Ik had ook een graffiti gemaakt in de ghetto ergens in ons gebied. Veel rasta's daar en ze houden van leeuwen, dus had ik het leeuw en het lam nagemaakt met graffiti. Was wel leuk. Binnenkort wil ik het gaan doen in de binnenstad en dan het 1ste visioen gaan maken op die zelfde planken.

het werk is waar.

Dit is de Kerk van God.

bedankt voor jullie gebeden en berichten.

lobi.
e. koenen

Geen opmerkingen: