maandag 27 april 2009

Surinamers en het weer


Het grappige wat er gebeurt als je buiten bent en het weer gaat veranderen of het is juist heel erg mooi weer, dat wanneer je een Surinamer vraagt wat het weer zal doen vandaag, ze het vaak precies kunnen zeggen. Het is nog 30 min zon en dan gaat het de hele dag regenen! haha! en ja hoor. Stralende blauwe lucht in de ochtend en de voorspelling van regen in de middag zal zeker uitkomen.

We hebben een mooie doopdienst gehad van Jairam Lewis, een Guyanese man en hij was echt blij dat hij gedoopt was en is blij dat hij nu een echte volgeling van Christus is en hij vertelde dat hij echt wilt blijven volharden en volhouden voor de rest van zijn leven.



We hadden een paar wondertjes deze week met echt toffe mensen die we vonden.

We moeten vandaag veel voorbereiden voor een training die we morgen gaan geven. Daarom heb ik niet te veel tijd deze keer om dingen te typen voor m'n blog. De training is voor iedereen in de zone, en gaat over hoe we het mogelijk kunnen maken om een goed instrument in de handen van de Heer te zijn. Dit is Zijn werk niet het onze. Succes komt niet door ons, maar door Hem. Het enige wat we kunnen doen is Hem ondersteunen en een aantal dingen doen zodat Hij ons effectief kan gebruiken en als we deze dingen niet doen dan zorgen wij ervoor dat Hij ons niet kan gebruiken. Onze training gaat over geloof en hoe we dat kunnen tonen door daden zodat de Heer ons kan zegenen gebruiken om die personen te vinden die zijn voorbereid en hen te helpen tot Hem te komen door de doop. We zijn enthousiast om de training te gaan geven.

ik dank jullie verder voor alle steun en leuke post altijd weer.

vele groeten

e. koenen

Geen opmerkingen: