maandag 28 juli 2008

Tang Boeng


Hou je taai.


De dingen gaan hier goed, en soms wat minder......zo had ik net een hele mail getikt om te sturen voor het blog, valt internet uit! Ik heb maar een beperkte tijd om te mailen en dus tik ik nu maar een kort berichtje, ik heb geen tijd om het hele bericht opnieuw te tikken:)

We hadden zondag wat mensen in de kerk en daar waren we heel blij mee!We hebben pas afscheid genomen van 3 elders, die klaar zijn met hun zending. We hebben een hele mooie avond samen gehad, ze deelden hun ervaringen van de afgelopen 2 jaren met ons. Ik heb veel van ze geleerd en mijn motivatie is alleen maar groter geworden. We hebben voor een hele lange tijd alle 16 zendelingen die in Suriname zijn bij elkaar gehad, een hel mooie ervaring!


En nu is mijn tijd om!


Het werk is hier mooi en Suriname is mooier elke dag!
Elder Koenen.
3 opmerkingen:

Karim zei

Yooo utwopiii!!

Zo te lezen gaat alles goed in het zonnige Suriname :-), vet hoor! Lijkt me vet om daar een keer heen te gaan!.

Ik zit momenteel samen met Margot in Japan, we zijn de afgelopen maand in China en Zuid-Korea geweest en eergister dus met de boot aangekomen in Japan. Ook wij bloggen er op los: www.karim.jp

Take care, enjoy the moments and have fun!

Tjo
Karim

ps: Hiii Hiiii!!!!

Anoniem zei

Hoi Wp jij houdt je wel taai zeg.
Fijn om te horen dat het jegoed gaat.
Al wat meer sprek en kleur op de wangen en een verlicht hart/pad.

Veel succes met de warmte en keep up the spirit and the good work
Groet Bernadette

Lydia zei

Ik lees je berichten nog steeds met veel plezier, en wat fijn om te horen dat zoveel mensen naar jullie woorden luisteren. Veel sterkte!

Groetjes,
Lydia