maandag 21 september 2009

God zijn wegen zijn hoger







Nu hebben we ineens 2 extra elders hier in Nickerie. Ze spreken helemaal geen Nederlands, maar toch doen ze hard hun best en blijven lachen. Het is echt leuk om met 4 man in een appartement te zijn. Echt gezellig en het geeft een andere draai aan het werk. Je kunt elkaar een beetje op peppen en alles. Minder het geisoleerde robison eiland gevoel.

Het werk gaat heel erg geweldig. We hebben een geweldige onderzoeker. Loyd. Echt een family man en we hebben vaak leuke dingen met hem meegemaakt. Hij heeft ook al die graffiti dingen geregeld en vanochtend zijn we naar de dijk gegaan en vandaar kun je Guyana zien. Zo cool. We gingen heel vroeg weg en hij had z'n dochtertje ook meegenomen. We gingen een heel eind fietsen en hadden een heel goede start van de week.




















Vorige week hadden elder Croese en elder Warhurst geen fiets gebruikt en ze hadden flink blaren en andere problemen gekregen, dus nu is het eindelijk zover dat ze een fiets gaan gebruiken deze week. dus toch beter.

Gisteren in de kerk waren meer mensen dan ik in een lange tijd heb gezien. 37. En dat is echt veel voor Nickerie. Er waren veel geweldige mensen bij en we gaan een paar heel leuke weken tegemoet dat is zeker. We zijn heel enthousiast over het werk en ook over het werk in Nickerie nu.

We werken heel hard en hebben veel pret ook. Nu nog meer pret en ook meer inspiratie van elders die ervaring hebben uit Guyana en Trinidad. Echt interessant dus. Soms ben ik mijn stem wel kwijt wanneer we iemand lesgeven die alleen maar nederlands kan, maar aan de andere kant spreek ik de hele dag Engels, behalve als elder Croese en ik een onderonsje hebben en dan kunnen we geheimtaal spreken. nederlands dus. haha.

We zijn enthousiast. Over iets meer dan een week krijgen we een andere nieuwe fiets en ook een nieuw appartement. Goede dingen!

Bedankt voor alles mi matis. foeroe lobi.
e.koenen

Geen opmerkingen: