maandag 17 augustus 2009

Spuitbom EN zendingswerk






De wegen van de Heer zijn hoger dan die van ons. We kunnen van tevoren nooit weten waar dingen goed voor zijn. Het is duidelijk dat op dit moment de Heer even mijn graffiti gebruikt om de kerk bekend te maken. Echt leuk.

We hadden speciale toestemming gekregen om op de vrijdag een graffiti te maken op een heel grote tribune hier in Nickerie. Voor een bank hier. Het was echt tof geworden. Met zijn 5en zijn we bezig geweest en hebben echt iets tofs ervan gemaakt. Iedereen was enthousiast. De bank had ons gesponsord. Ik had gevraagd om als tegenbetaling iets te krijgen in het nieuws over de Kerk en dat gaat dus gebeuren. Vandaag waren we gefilmd door een plaatstelijke zender en morgen komt een landelijke zender ons filmen erover, vooral over wat we doen en waarom en wat de Kerk precies is. Samen met het graffiti ding en wat we gemaakt hebben. Ben erg benieuwd erover dus!

Het werk gaat gigantisch goed hier.

We hadden één van de grootste wondertjes gisteren hier in de kerk. Er liepen totaal 15 onderzoekers binnen. Mensen die nieuw zijn dus! Dat was gisteren meer dan het aantal leden! Dat is wel een mooi moment!

Er zijn velen die zich voorbereiden om gedoopt te worden en we zien veel serieuze mensen die we tegenkomen op straat. Het lijkt er weer op dat de tijd is aangebroken in Nickerie dat de mensen de kerk bereiken. Soms moet er eerst een goed fundament gelegd worden voordat het gaat groeien en nu lijkt het erop dat het fundament daar is en dan ineens gaat het hek van de dam en is het overweldigend goed. Eén jongen, Reynold van 17 jaar en een mati van hem, Anish van 21 bereiden zich voor om aankomende 2 weken gedoopt te worden. Een paar andere matis van ze willen meer leren ook. We zien ook veel vooruitgang met nieuwe mensen die graag Christus willen aannemen door de doop.

Het zendingswerk gaat heel erg goed hier en we hebben er veel plezier in.

Hard werken en genieten ervan is toch wel de sleutel van succes.

Ik weet dat God leeft

Hij is onze liefdevolle Vader in de Hemel.

Ik ben dankbaar voor alles wat Hij me geeft.

foeroe lobi.

e. koenen

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi WP,

Ben benieuwd of je iemeel nog actief is. En of je er uberhaupt wel eens op kijkt.
Ik was eens gaan zoeken naar uw blog. Weinig gelezen, wel foto's gekeken! Ik zie dat ze daar ook spuitbussen hebben! ;)

Ben je ondertussen al gewend aan het vroege opstaan?

gegroet,
Cas

Freedom In Christ zei

Leuke blog. Wij van www.freedominchrist.nl doen ook aan zendingswerk. Erg leuke werk om te doen.